ADABAŞI İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin milli, manevi değerlere bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, sağlıklı bir kişiliğe, hür sorumluluklarının bilincinde, bilgi yüklenen değil bilgiyi bulup işleyen; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler olarak yetiştirmek. Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul” olmaktır.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerikli, özgüvenini kazanmış çevresiyle iyi iletişim kurabilen 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak, işbirliğine açık ekip çalışmalarına yatkın birey olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Lojman: 2 -
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adabasiiho.meb.k12.tr

Adres - ADABAŞI KÖYÜ MERKEZ/BAYBURT

Kütüphane Kitap Sayısı :2050

Adres - ADABAŞI KÖYÜ MERKEZ/BAYBURT

Ulaşım Öğretmen Servisi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adabaşı İmam Hatip Ortaokulu Bayburt merkeze 18 km uzaklıktadır.